Galeria

Milazim Krasniqi nderohet me Mirënjohje të veçantë nga PEN Shqipëria dhe PEN Kosova.
Sali Bashota lexon dokumentin e themelimit të Festivalit Ndërkombëtar të Letërsisë 'PEN' (Kosovë-Shqipëri).
Takimi në Tiranë: Besnik Mustafaj, Entela Kasi, Milazim Krasniqi, Avni Spahiu dhe Binak Kelmendi, Tiranë, 18 dhjetor 2021.
Avni Spahiu nderohet me Mirënjohje të veçantë nga PEN Shqipëria dhe PEN Kosova, Tiranë, 18 dhjetor 2021.
Çaste nga takimi letrar i përfaqësuesve të PEN Shqipërisë dhe PEN Kosovës, Lezhë, 19 dhjetor 2021.
Çaste nga takimi letrar i përfaqësuesve të PEN Shqipërisë dhe PEN Kosovës, Tiranë, 19 dhjetor 2021.
Çmimi letrar PEN Shqipëria dhe PEN Kosova për vitin 2021 për shkrimtarët Ibrahim Berisha dhe Besnik Mustafaj, Tiranë, 18 dhjetor 2021.
Ibrahim Berisha nderohet me Çmimin letrar PEN Shqipëria dhe PEN Kosova për vitin 2021.
Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve Art Club e Ulqinit dhe PEN Qendra e Kosovës, shënojnë 60-vjetorin e lindjes dhe dyvjetorin e vdekjes të poetit Basri Çapriqi (1960-2018), Ulqin, 18 janar 2020.
Nga aktiviteti në: Ulqin, 17-18 janar 2020.
Nga aktiviteti në: Ulqin, 17-18 janar 2020.
Nga aktiviteti në: Ulqin, 17-18 janar 2020.
Nga aktiviteti i orës letrare "Dritaren lëre hapur", në Ulqin, më 18 janar 2020.
Nga aktiviteti i orës letrare "Dritaren lëre hapur", në Ulqin, më 18 janar 2020.
Nga hapja solemne e konferencës shkencore kushtuar jetës dhe veprës së Basri Çapriqit (1960 - 2018), më 17 janar 2020.
Nga aktiviteti i orës letrare "Dritaren lëre hapur", në Ulqin, më 17 janar 2020.
Nga sesioni shkencor për poetin Basri Çapriqi, Ulqin, 17 janar 2020.
Nga sesioni shkencor për poetin Basri Çapriqi, Ulqin, 17 janar 2020.
Nga sesioni shkencor për poetin Basri Çapriqi, Ulqin, 17 janar 2020.
Nga sesioni shkencor për poetin Basri Çapriqi, Ulqin, 17 janar 2020.